Nuffnang ads

Monday, 27 July 2015

Boo :))





Hai dan selamat pagi.


Okey sebab pagi ni aku akan bertolak ke KL atas urusan family sikit so sebab aku takut terlupa aku dedikasi ucapan wish birthday dekat sini. Sini  boleh taip panjang panjang. Haha


Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 19 Boo. My Boo and my only Boo.

Maaf tau aku pos hadiah lambat sikit. Hadiah yang aku order tak sampai lagi so you must wait okey. A special gift that I ordered from a far far away land. Tapi aku taknak cakap bila aku nak pos tu. Okey so wait patiently.


Hubungan cinta kita tak berapa baik kan dua tiga hari ni. Sorry Boo, because of I can't handle my emotional feeling I mess up with our loveship? Eheh sorry thanks for giving me some time to rethink about everything. I'll try to fix it.


Boo. If laa kau baca post ni. Yang paling aku nak cakap sekali Thanks dekat MAMA sebab lahirkan kau ke dunia ni. Sebab lahirkan anak yang comel dan memahami macam kau. Kalau lah kau takde, mesti aku huru hara dah kan hidup aku. Serabai kot. I did everything with you.


Tak perlu nak throwback sebab semua orang yang kenal aku akan kenal siapa Batrisyia.


 In everything, Alhamdulillah sebab aku jumpa orang macam kau. Walaupun aku dah kenal beribu orang satu pon takkan sama dengan kau.


Lagi 14 hari keputusan kita nak keluar. Aku tahu kau takut berdebar semua tu. Moga semuanya baik sahaja. Aku doa kita boleh sama sama. Banyak kali dah aku cakap aku tak puas lagi nak hadap muka kau. Kalau kau lelaki dah lama aku suruh mak aku pergi pinang kau. Ku pinang kau dengan Bismillah (music on). Aku doa sesangat yang kita boleh sekali dan sekali dan SEKALI. Aku ada impian nak masak untuk kau dan masuk kelas mandarin dengan kau. Bukan cita cita tapi impian. Sesuatu yang besar makna bagi aku.


Aku taknak laa bagi nasihat apa dekat kau sebab kau lagi matang dari aku. Your wise words and everything that you do is the best thing. Proud to be your sweet honey bunny :))


Aku sentiasa doakan yang kau akan dapat apa yang kau nak. Aku selalu doa yang kita boleh sambung Phd kita dekat overseas . Travel sambil study laa kononnya. Mesti Muaz tak puas hati.


Moga aku jadi pengapit kau kahwin jugak. Kau kena laa sediakan meja VVVVVVVVIP dekat aku and the other TLP girls kan. Haha


Jatuh bangun yang kita lalui aku selalu kenang. part yang kau marah aku dengan Noi Toi sampai aku menangis kuat gila pastu kita sama sama gelak. Menyesal betul aku nangis masa tu.



Maafkan segala salah silap aku sebab selalu otp dengan kau even kau mandi pon kau kena bawak aku sekali (baca:mandi sambil otp). Thanks sebab selalu jadi pendengar bila aku cakap pasal pemikiran aku yang terlalu complex dan aku sendiri tak dapat tidur malam sebab fikirkan perkara yang tak penting. Terima kasih sebab asyik suruh aku bertenang je sebab aku memang selalu fikir perkara yang bukan bukan. Maafkan aku jugak sebab selalu cerita perkara yang bagi orang lain "perlu ke kau cerita" tapi kau dengar je. Siap bagi reaction yang penuh semangat gitu. kipidad Boo.

Maaf sesangat aku tak dapat turun Kelantan untuk sambut Birthday kau. Sebab aku dah pergi hari tu so tu je last trip aku ke mana mana. Masa degree nanti aku akan pergi banyak kali. Ke aku kena kahwin dengan orang Kelantan biar aku boleh lepak je rumah kau senang sikit. Hahaha


Segala luka sebab penguin yang aku tanggung berbulan bulan dah heal sebab kau dan doa kau. Thanks untuk segala ketawa dan jenaka yang tak pernah aku fikir kelakar kenapa aku ketawa senanya.



Thanks Boo for everything. I really love you and that's all from me. Bear in your mind that I'll always be your ADORABLE PRETTIEST FAVOURITE itik forever and ever.






Batrisyia and her favourite "itik" 


My boo 



Sincerely: Itik

An appreciation picture for you



1 comment:

batrice afni said...

This is so sweet that I can barely breathe. Ahaaaa the sweetest friend(read:twin) on earth. I love you itik,more and more, and itll never fade. Sorry buat ka u sakit hati dgn words aku kadang kadang. Sumpah kalau aku marah kau pun, takkan lama, nnti aku meroyan gak cari kau. Hmmm
btw, goodnight boo. All of me loves all of you.